O nama

Hotel Mediteran sadrži 140 soba, 2 lifta, restoran, lobby bar, dvorane za poslovne sastanke, besplatni bežični pristup internetu dostupan u svim prostorima hotela.

Također raspolaže vanjskim parkiralištem i unutarnjom garažom koji su uz doplatu.

Odmah ispod hotela se nalazi plaža, a u sklopu hotela su vanjski i unutarnji bazen (suncobrani i ležaljke za plažu i bazen su uz nadoplatu).

Hotel nudi uslugu polupansiona (buffet doručak i buffet večera) sa izborom jela većinom iz mediteranske kuhinje.

Sobe su opremljene: klimatizirane, grijanje, kupaonica (WC/tuš), satelitska TV, sve sobe s pogledom na more / djelomični pogled more imaju balkon, dok sobe na park strani djelomično imaju balkon.

Crikvenica

Crikvenica sa svojom stoljetnom turističkom tradicijom je smještena skoro pa na dohvat ruke posjetiteljima iz Slovenije, Italije, Austrije i Mađarske. Nalazi se u dijelu Kvarnerskog zaljeva, nekih 35 kilometara od grada Rijeke. Ima blagu mediteransku klimu i morski zrak koji odlikuje čistoćom te bistro more.

Turizam se kao jedna od važnih gospodarskih grana na ovom području počeo razvijati u 20. stoljeću kada započinje prvenstveno intenzivan razvoj zdravstvenog turizma.

Crikvenička rivijera se sastoji od 4 turistička mjesta – Selce, Crikvenica, Dramalj i Jadranovo koji su spojeni u jedinstvenu cjelinu i time pridonose Kvarneru da bude jedna od turistički najrazvijenijih destinacija na Jadranu te omiljeno ljetovalište mnogih generacija.